Marknadens största urval
Snabb leverans

Enzymes in Food Processing

Om Enzymes in Food Processing

Explores extensive changes in the use of enzymes as well as the discovery of new enzymes and their uses. This book includes a history of the role of enzymes in food processing, enzyme characterization, a discussion of different classes of enzymes including lipases and proteases, commercial enzyme production, and the processing of particular foods.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780125136303
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 480
  • Utgiven:
  • 12. juli 1993
  • Utgåva:
  • 3
  • Mått:
  • 237x161x35 mm.
  • Vikt:
  • 872 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 28. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Enzymes in Food Processing

Explores extensive changes in the use of enzymes as well as the discovery of new enzymes and their uses. This book includes a history of the role of enzymes in food processing, enzyme characterization, a discussion of different classes of enzymes including lipases and proteases, commercial enzyme production, and the processing of particular foods.

Användarnas betyg av Enzymes in Food Processing



Hitta liknande böcker
Boken Enzymes in Food Processing finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.