Marknadens största urval
Snabb leverans

Experiments in Unit Operations and Processing of Foods

Om Experiments in Unit Operations and Processing of Foods

In chemical engineering and related fields, a unit operation is a basic step in a process. For example in milk processing, homogenization, pasteurization, chilling, and packaging are each unit operations which are connected to create the overall process. A process may have many unit operations to obtain the desired product.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781441941367
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 190
  • Utgiven:
  • 19. november 2010
  • Utgåva:
  • 12008
  • Mått:
  • 160x232x12 mm.
  • Vikt:
  • 314 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Experiments in Unit Operations and Processing of Foods

In chemical engineering and related fields, a unit operation is a basic step in a process. For example in milk processing, homogenization, pasteurization, chilling, and packaging are each unit operations which are connected to create the overall process. A process may have many unit operations to obtain the desired product.

Användarnas betyg av Experiments in Unit Operations and Processing of Foods



Hitta liknande böcker
Boken Experiments in Unit Operations and Processing of Foods finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.