Marknadens största urval
Snabb leverans

Fatty Acids in Foods and their Health Implications

Om Fatty Acids in Foods and their Health Implications

Offers an examination of certain types of fatty acids and their role in the aetiology of cancer, cardiovascular disease, immune and inflammatory diseases, renal disease, diabetes, neuromuscular disorders, liver disease, mental illness, visual dysfunction and ageing.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780849372612
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 1296
  • Utgiven:
  • 19. november 2007
  • Utgåva:
  • 3
  • Mått:
  • 263x184x66 mm.
  • Vikt:
  • 1998 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 28. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Fatty Acids in Foods and their Health Implications

Offers an examination of certain types of fatty acids and their role in the aetiology of cancer, cardiovascular disease, immune and inflammatory diseases, renal disease, diabetes, neuromuscular disorders, liver disease, mental illness, visual dysfunction and ageing.

Användarnas betyg av Fatty Acids in Foods and their Health Implications



Hitta liknande böcker
Boken Fatty Acids in Foods and their Health Implications finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.