Marknadens största urval
Snabb leverans

Fermentation: A Practical Approach

Om Fermentation: A Practical Approach

A collection of methods and techniques covering the setting up and use of fermentation units in academic research and industrial laboratories. The emphasis is on the breath of usage of small-scale fermenters and the interdisciplinary nature of fermentation itself. Topics covered include fermentation, modelling, sterilization and instrumentation.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780199630455
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 240
  • Utgiven:
  • 18. januari 1990
  • Mått:
  • 156x230x14 mm.
  • Vikt:
  • 370 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 24. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Fermentation: A Practical Approach

A collection of methods and techniques covering the setting up and use of fermentation units in academic research and industrial laboratories. The emphasis is on the breath of usage of small-scale fermenters and the interdisciplinary nature of fermentation itself. Topics covered include fermentation, modelling, sterilization and instrumentation.

Användarnas betyg av Fermentation: A Practical Approach



Hitta liknande böcker
Boken Fermentation: A Practical Approach finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.