Marknadens största urval
Snabb leverans

Fermentation Microbiology and Biotechnology, Fourth Edition

Om Fermentation Microbiology and Biotechnology, Fourth Edition

Fermentation Microbiology and Biotechnology , 4th Edition reviews metabolic pathways that produce primary and secondary metabolites and biopharmaceuticals. Entirely re-written chapters focus on fermentation biotechnology - kinetics and dynamics to protein and co-factor engineering. The 4th edition covers industrial biotechnology

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780367656706
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 440
  • Utgiven:
  • 30. september 2020
  • Utgåva:
  • 4
  • Mått:
  • 210x280x0 mm.
  • Vikt:
  • 1122 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Fermentation Microbiology and Biotechnology, Fourth Edition

Fermentation Microbiology and Biotechnology , 4th Edition reviews metabolic pathways that produce primary and secondary metabolites and biopharmaceuticals. Entirely re-written chapters focus on fermentation biotechnology - kinetics and dynamics to protein and co-factor engineering. The 4th edition covers industrial biotechnology

Användarnas betyg av Fermentation Microbiology and Biotechnology, Fourth Edition



Hitta liknande böcker
Boken Fermentation Microbiology and Biotechnology, Fourth Edition finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.