Marknadens största urval
Snabb leverans

Flavor Chemistry

- Thirty Years of Progress

Om Flavor Chemistry

Celebrating the founding of the Flavor Subdivision of the Agriculture and Food Chemistry Division of the American Chemical Society, this book provides an overview of progress made during the past 30-40 years in various aspects of flavor chemistry as seen by internationally renowned scientists in the forefront of their respective fields.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780306461996
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 439
  • Utgiven:
  • 31. augusti 1999
  • Utgåva:
  • 1999
  • Mått:
  • 155x235x0 mm.
  • Vikt:
  • 840 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Flavor Chemistry

Celebrating the founding of the Flavor Subdivision of the Agriculture and Food Chemistry Division of the American Chemical Society, this book provides an overview of progress made during the past 30-40 years in various aspects of flavor chemistry as seen by internationally renowned scientists in the forefront of their respective fields.

Användarnas betyg av Flavor Chemistry



Hitta liknande böcker
Boken Flavor Chemistry finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.