Marknadens största urval
Snabb leverans

Flavour Science

- Recent Advances and Trends

Om Flavour Science

Containing the proceedings of the 11th Weurman Flavour Research Symposium, this book describes the research advances related to the flavour of foods and beverages. It highlights the modern approaches to flavor production using biotechnology, enzymes and gene-technology.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780444527424
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 662
  • Utgiven:
  • 10. maj 2006
  • Mått:
  • 165x240x29 mm.
  • Vikt:
  • 1300 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 4. februari 2025

Beskrivning av Flavour Science

Containing the proceedings of the 11th Weurman Flavour Research Symposium, this book describes the research advances related to the flavour of foods and beverages. It highlights the modern approaches to flavor production using biotechnology, enzymes and gene-technology.

Användarnas betyg av Flavour Science



Hitta liknande böcker
Boken Flavour Science finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.