Marknadens största urval
Snabb leverans

Food and Cooking of Belgium, The

- Traditions, Ingredients, Tastes and Techniques in Over 60 Classic Recipes

Om Food and Cooking of Belgium, The

Strongly influenced by its proximity to southern France, yet retaining rustic, homely traits from its medieval past, Belgian cuisine combines haute cuisine and fine ingredients with comfort food and substantial portions.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781903141540
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 128
  • Utgiven:
  • 13. augusti 2008
  • Mått:
  • 236x287x17 mm.
  • Vikt:
  • 942 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 14. augusti 2025

Beskrivning av Food and Cooking of Belgium, The

Strongly influenced by its proximity to southern France, yet retaining rustic, homely traits from its medieval past, Belgian cuisine combines haute cuisine and fine ingredients with comfort food and substantial portions.

Användarnas betyg av Food and Cooking of Belgium, The



Hitta liknande böcker
Boken Food and Cooking of Belgium, The finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.