Marknadens största urval
Snabb leverans

Food and Cooking of Rome and Naples

Om Food and Cooking of Rome and Naples

This new book captures the essence of central Italian food and cooking, with a fascinating introduction to the diverse landscapes, climates, histories and cuisines of Lazio, Campania, Abruzzo, Molise and Sardinia

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781903141885
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 128
  • Utgiven:
  • 4. november 2011
  • Mått:
  • 240x284x18 mm.
  • Vikt:
  • 930 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 9. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Food and Cooking of Rome and Naples

This new book captures the essence of central Italian food and cooking, with a fascinating introduction to the diverse landscapes, climates, histories and cuisines of Lazio, Campania, Abruzzo, Molise and Sardinia

Användarnas betyg av Food and Cooking of Rome and Naples



Hitta liknande böcker
Boken Food and Cooking of Rome and Naples finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.