Marknadens största urval
Snabb leverans

Food and Cultural Studies

Om Food and Cultural Studies

A re-examination of the history of food studies from the semiotics of Barthes and the anthropology of Levi-Strauss to Elias' historical analysis and Bourdieu's work on the relationship between food, consumption and cultural identity.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780415270397
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 248
  • Utgiven:
  • 29 April 2004
  • Mått:
  • 155x235x14 mm.
  • Vikt:
  • 406 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 26 Juni 2024

Beskrivning av Food and Cultural Studies

A re-examination of the history of food studies from the semiotics of Barthes and the anthropology of Levi-Strauss to Elias' historical analysis and Bourdieu's work on the relationship between food, consumption and cultural identity.

Användarnas betyg av Food and Cultural Studies



Hitta liknande böcker
Boken Food and Cultural Studies finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.