Marknadens största urval
Snabb leverans

Food Biotechnology

Om Food Biotechnology

Demonstrates the effect that biotechnology has on food production and processing. Beginning with an overview of principles of microbiology, biochemistry, cell biology, and genetics, it reviews food microbiology that analyzes the genetics and processes of dietary fundamentals.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780824753290
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 2010
  • Utgiven:
  • 11. oktober 2005
  • Utgåva:
  • 2
  • Mått:
  • 178x254x71 mm.
  • Vikt:
  • 2255 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 28. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Food Biotechnology

Demonstrates the effect that biotechnology has on food production and processing. Beginning with an overview of principles of microbiology, biochemistry, cell biology, and genetics, it reviews food microbiology that analyzes the genetics and processes of dietary fundamentals.

Användarnas betyg av Food Biotechnology



Hitta liknande böcker
Boken Food Biotechnology finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.