Marknadens största urval
Snabb leverans

Food-Borne Pathogens

- Methods and Protocols

Om Food-Borne Pathogens

A collection of readily reproducible classic and emerging molecular methods for the laboratory isolation and identification of the pathogens, viruses, and parasites that cause food-borne disease. Among the pathogens covered are specific bacteria, including Salmonella spp, Campylobacter spp., Listeria spp., and Bacillus spp.;

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781617375859
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 268
  • Utgiven:
  • 19. november 2010
  • Utgåva:
  • 12006
  • Mått:
  • 152x229x16 mm.
  • Vikt:
  • 415 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 17. december 2024

Beskrivning av Food-Borne Pathogens

A collection of readily reproducible classic and emerging molecular methods for the laboratory isolation and identification of the pathogens, viruses, and parasites that cause food-borne disease. Among the pathogens covered are specific bacteria, including Salmonella spp, Campylobacter spp., Listeria spp., and Bacillus spp.;

Användarnas betyg av Food-Borne Pathogens



Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.