Marknadens största urval
Snabb leverans
Om Food Carbohydrate Chemistry

* Emphasizes the application of carbohydrate chemistry to understanding the chemistry, physical and functional properties of food carbohydrates. * Structure and nomenclature of sugars and sugar derivatives are covered, focusing on those derivatives that exist naturally in foods or are used as food additives.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780813826653
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 240
  • Utgiven:
  • 6. januari 2012
  • Mått:
  • 228x152x13 mm.
  • Vikt:
  • 392 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 23. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Food Carbohydrate Chemistry

* Emphasizes the application of carbohydrate chemistry to understanding the chemistry, physical and functional properties of food carbohydrates. * Structure and nomenclature of sugars and sugar derivatives are covered, focusing on those derivatives that exist naturally in foods or are used as food additives.

Användarnas betyg av Food Carbohydrate Chemistry



Hitta liknande böcker
Boken Food Carbohydrate Chemistry finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.