Marknadens största urval
Snabb leverans

Food Colloids

- Fundamentals of Formulation

Om Food Colloids

This book provides essential new material for those active in the field and is suitable for postgraduates and researchers, both in industry and academia.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780854048502
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 434
  • Utgiven:
  • 22. februari 2001
  • Mått:
  • 241x164x32 mm.
  • Vikt:
  • 804 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 24. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Food Colloids

This book provides essential new material for those active in the field and is suitable for postgraduates and researchers, both in industry and academia.

Användarnas betyg av Food Colloids



Hitta liknande böcker
Boken Food Colloids finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.