Marknadens största urval
Snabb leverans

Food Colorants

- Chemical and Functional Properties

Om Food Colorants

Offers an integrative image of the scientific characteristics, functionality, and applications of color molecules as pigments in food science and technology, as well as their impact on health. This book focuses on the mechanics of pigment stability and bioavailability, and antioxidant and pro-oxidant action.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780849393570
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 650
  • Utgiven:
  • 24. oktober 2007
  • Mått:
  • 156x234x38 mm.
  • Vikt:
  • 1065 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Food Colorants

Offers an integrative image of the scientific characteristics, functionality, and applications of color molecules as pigments in food science and technology, as well as their impact on health. This book focuses on the mechanics of pigment stability and bioavailability, and antioxidant and pro-oxidant action.

Användarnas betyg av Food Colorants



Hitta liknande böcker
Boken Food Colorants finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.