Marknadens största urval
Snabb leverans
Om Food Culture in India

Students will find much of cultural interest here to complement country studies and foodies will discover fresh perspectives. From prehistoric times there has been considerable mixing of cultures and cuisines within India. the southern rice-based cuisine, with an extensive review of each regional cuisine with typical meals.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780313324871
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 232
  • Utgiven:
  • 30. juli 2004
  • Mått:
  • 237x164x11 mm.
  • Vikt:
  • 480 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Food Culture in India

Students will find much of cultural interest here to complement country studies and foodies will discover fresh perspectives. From prehistoric times there has been considerable mixing of cultures and cuisines within India. the southern rice-based cuisine, with an extensive review of each regional cuisine with typical meals.

Användarnas betyg av Food Culture in India



Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.