Marknadens största urval
Snabb leverans

Food Culture in Sub-Saharan Africa

Om Food Culture in Sub-Saharan Africa

This volume illuminates West, southern, and Central African cuisine as well to give students and other readers a solid understanding of how the diverse African peoples grow, cook, and eat food and how they celebrate special occasions and ceremonies with special foods.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780313324888
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 224
  • Utgiven:
  • 30. juni 2005
  • Mått:
  • 241x165x20 mm.
  • Vikt:
  • 492 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 17. december 2024

Beskrivning av Food Culture in Sub-Saharan Africa

This volume illuminates West, southern, and Central African cuisine as well to give students and other readers a solid understanding of how the diverse African peoples grow, cook, and eat food and how they celebrate special occasions and ceremonies with special foods.

Användarnas betyg av Food Culture in Sub-Saharan Africa



Hitta liknande böcker
Boken Food Culture in Sub-Saharan Africa finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.