Marknadens största urval
Snabb leverans

Food Engineering: Integrated Approaches

Om Food Engineering: Integrated Approaches

This book presents a significant and up-to-date review of various integrated approaches to food engineering. This book is mainly directed to academics, and to undergraduate and postgraduate students in food engineering and food science and technology, who will find a selection of topics.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780387754291
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 476
  • Utgiven:
  • 28. februari 2008
  • Utgåva:
  • 2008
  • Mått:
  • 156x235x26 mm.
  • Vikt:
  • 1930 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Food Engineering: Integrated Approaches

This book presents a significant and up-to-date review of various integrated approaches to food engineering. This book is mainly directed to academics, and to undergraduate and postgraduate students in food engineering and food science and technology, who will find a selection of topics.

Användarnas betyg av Food Engineering: Integrated Approaches



Hitta liknande böcker
Boken Food Engineering: Integrated Approaches finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.