Marknadens största urval
Snabb leverans

Food Flavours

- Biology and Chemistry

Om Food Flavours

An invaluable source for students in all areas of food science, as well as in biological, organic and analytical chemistry and a good addition to any food technologist's bookshelf.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780854045389
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 176
  • Utgiven:
  • 28. februari 1997
  • Mått:
  • 144x216x10 mm.
  • Vikt:
  • 226 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 17. december 2024

Beskrivning av Food Flavours

An invaluable source for students in all areas of food science, as well as in biological, organic and analytical chemistry and a good addition to any food technologist's bookshelf.

Användarnas betyg av Food Flavours



Hitta liknande böcker
Boken Food Flavours finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.