Marknadens största urval
Snabb leverans

Food from the Fire

- The Scandinavian flavours of open-fire cooking

Om Food from the Fire

The crackling of birch, the sizzle of the pot and the scent of wood smoke in the air... the relaxed style that typifies Scandinavian open-fire cooking is explored by Michelin-starred chef, Niklas Ekstedt, famous for cooking over wood only. This innovative selection of recipes highlights the best of modern Nordic food using ancient cooking methods.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781910904343
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 240
  • Utgiven:
  • 8. september 2016
  • Mått:
  • 254x197x27 mm.
  • Vikt:
  • 1016 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 8. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Food from the Fire

The crackling of birch, the sizzle of the pot and the scent of wood smoke in the air... the relaxed style that typifies Scandinavian open-fire cooking is explored by Michelin-starred chef, Niklas Ekstedt, famous for cooking over wood only. This innovative selection of recipes highlights the best of modern Nordic food using ancient cooking methods.

Användarnas betyg av Food from the Fire



Hitta liknande böcker
Boken Food from the Fire finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.