Marknadens största urval
Snabb leverans

Food Materials Science and Engineering

Om Food Materials Science and Engineering

Food Materials Science and Engineering covers a comprehensive range of topics in relation to food materials, their properties and characterisation techniques, thus offering a new approach to understanding food production and quality control.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781405199223
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 414
  • Utgiven:
  • 14. september 2012
  • Mått:
  • 251x180x26 mm.
  • Vikt:
  • 970 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 24. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Food Materials Science and Engineering

Food Materials Science and Engineering covers a comprehensive range of topics in relation to food materials, their properties and characterisation techniques, thus offering a new approach to understanding food production and quality control.

Användarnas betyg av Food Materials Science and Engineering



Hitta liknande böcker
Boken Food Materials Science and Engineering finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.