Marknadens största urval
Snabb leverans

Food Materials Science

- Principles and Practice

Om Food Materials Science

This book describes the science and procedure behind the materials in foods that impart their desirable properties. The book can serve as a text in a course in food materials science at the senior or graduate level or as a supplemental text in an advanced food technology course.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780387719467
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 616
  • Utgiven:
  • 6. december 2007
  • Utgåva:
  • 2008
  • Mått:
  • 155x235x34 mm.
  • Vikt:
  • 986 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Food Materials Science

This book describes the science and procedure behind the materials in foods that impart their desirable properties. The book can serve as a text in a course in food materials science at the senior or graduate level or as a supplemental text in an advanced food technology course.

Användarnas betyg av Food Materials Science



Hitta liknande böcker
Boken Food Materials Science finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.