Marknadens största urval
Snabb leverans

Food on the Page

- Cookbooks and American Culture

Om Food on the Page

In Food on the Page, the first comprehensive history of American cookbooks, Megan J. Elias chronicles cookbook publishing from the early 1800s to the present day. Examining a wealth of fascinating archival material, Elias explores the role words play in the creation of taste on both a personal and a national level.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780812249170
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 304
  • Utgiven:
  • 31. maj 2017
  • Mått:
  • 240x224x31 mm.
  • Vikt:
  • 636 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 24. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Food on the Page

In Food on the Page, the first comprehensive history of American cookbooks, Megan J. Elias chronicles cookbook publishing from the early 1800s to the present day. Examining a wealth of fascinating archival material, Elias explores the role words play in the creation of taste on both a personal and a national level.

Användarnas betyg av Food on the Page



Hitta liknande böcker
Boken Food on the Page finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.