Marknadens största urval
Snabb leverans

Food Oral Processing

- Fundamentals of Eating and Sensory Perception

Om Food Oral Processing

This volume provides an overview of the latest research findings on the physics, physiology, and psychology of food oral consumption, as well as the experimental techniques available for food oral studies.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781444330120
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 408
  • Utgiven:
  • 16. mars 2012
  • Mått:
  • 248x170x24 mm.
  • Vikt:
  • 796 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 3. september 2025

Beskrivning av Food Oral Processing

This volume provides an overview of the latest research findings on the physics, physiology, and psychology of food oral consumption, as well as the experimental techniques available for food oral studies.

Användarnas betyg av Food Oral Processing



Hitta liknande böcker
Boken Food Oral Processing finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.