Marknadens största urval
Snabb leverans

Food Packaging and Preservation

Om Food Packaging and Preservation

This book is an updating of Food Packaging and Preservation, Theory and Practice published in 1986 by Elsevier Applied Science. The international market of foods and agricultural products is constantly changing and food packaging scientists can only explore new ways to help cope with this.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781461359098
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 275
  • Utgiven:
  • 5. november 2012
  • Utgåva:
  • 11994
  • Mått:
  • 155x235x15 mm.
  • Vikt:
  • 450 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 30. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Food Packaging and Preservation

This book is an updating of Food Packaging and Preservation, Theory and Practice published in 1986 by Elsevier Applied Science. The international market of foods and agricultural products is constantly changing and food packaging scientists can only explore new ways to help cope with this.

Användarnas betyg av Food Packaging and Preservation



Hitta liknande böcker
Boken Food Packaging and Preservation finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.