Marknadens största urval
Snabb leverans

Food Powders

- Physical Properties, Processing, and Functionality

Om Food Powders

This useful reference is the first book to address key aspects of food powder technology. It assembles organized and updated information on the physical properties, production, and functionality of food powder, previously unavailable in book form.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780306478062
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 372
  • Utgiven:
  • 4. april 2005
  • Utgåva:
  • 2005
  • Mått:
  • 186x256x31 mm.
  • Vikt:
  • 886 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 13. december 2024

Beskrivning av Food Powders

This useful reference is the first book to address key aspects of food powder technology. It assembles organized and updated information on the physical properties, production, and functionality of food powder, previously unavailable in book form.

Användarnas betyg av Food Powders



Hitta liknande böcker
Boken Food Powders finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.