Marknadens största urval
Snabb leverans

Food Process Engineering

- Basics and Mechanical Operations

Om Food Process Engineering

Unlike other textbooks that provide sequential studies on various types of processing, this book entails a problem-oriented approach, focusing on the product rather than the operation.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781439883372
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 556
  • Utgiven:
  • 9. februari 2026
  • Mått:
  • 210x280x0 mm.
  Fri leverans
Leveranstid: Kan förbeställas
  • Boken kan förbeställas tidigast 3 månader innan utgivningsdatumet

Beskrivning av Food Process Engineering

Unlike other textbooks that provide sequential studies on various types of processing, this book entails a problem-oriented approach, focusing on the product rather than the operation.

Användarnas betyg av Food Process Engineering



Hitta liknande böcker
Boken Food Process Engineering finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.