Marknadens största urval
Snabb leverans

Food Properties Handbook

Om Food Properties Handbook

Contains data on the physical, thermal, and thermodynamic properties of foods. This edition focuses on measurement techniques, basic data compilation for diversified foods, and the generic models for foods or for groups of foods. It also covers properties data and terminology as well as food processing and preservation applications.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780849350054
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 878
  • Utgiven:
  • 28. maj 2009
  • Utgåva:
  • 2
  • Mått:
  • 261x186x54 mm.
  • Vikt:
  • 1746 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 24. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Food Properties Handbook

Contains data on the physical, thermal, and thermodynamic properties of foods. This edition focuses on measurement techniques, basic data compilation for diversified foods, and the generic models for foods or for groups of foods. It also covers properties data and terminology as well as food processing and preservation applications.

Användarnas betyg av Food Properties Handbook



Hitta liknande böcker
Boken Food Properties Handbook finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.