Marknadens största urval
Snabb leverans

Food Rheology

Om Food Rheology

Rheology is the study of material flow and deformation, being critical for food processing and product design. Taking a practical approach with examples and applications, this book covers the principles and fundamentals of food rheology and the effect of product composition and processing conditions on rheological properties.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780367685690
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 136
  • Utgiven:
  • 14. november 2023
  • Mått:
  • 151x226x11 mm.
  • Vikt:
  • 252 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 22. maj 2025

Beskrivning av Food Rheology

Rheology is the study of material flow and deformation, being critical for food processing and product design. Taking a practical approach with examples and applications, this book covers the principles and fundamentals of food rheology and the effect of product composition and processing conditions on rheological properties.

Användarnas betyg av Food Rheology



Hitta liknande böcker
Boken Food Rheology finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.