Marknadens största urval
Snabb leverans

Food Science

- Research and Technology

Om Food Science

Food Science: Research and Technology presents a broad selection of new research in food science and reflects the diversity of recent advances in the field. Chapters include a study on the use of microbial enzymes for flavor and production in food production; studies of various natural foods, including litchi (lychee), pinto bea

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781774632321
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 131
  • Utgiven:
  • 31. mars 2021
  • Mått:
  • 156x234x0 mm.
  • Vikt:
  • 453 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 17. december 2024

Beskrivning av Food Science

Food Science: Research and Technology presents a broad selection of new research in food science and reflects the diversity of recent advances in the field. Chapters include a study on the use of microbial enzymes for flavor and production in food production; studies of various natural foods, including litchi (lychee), pinto bea

Användarnas betyg av Food Science



Hitta liknande böcker
Boken Food Science finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.