Marknadens största urval
Snabb leverans

Food Shelf Life Stability

- Chemical, Biochemical, and Microbiological Changes

Om Food Shelf Life Stability

Examines the physical, chemical, and biochemical factors affecting food quality. This book emphasizes the effects that water activity, glass transition, and plasticization have on temperature, water content, and time-dependant phenomena affecting the shelf life of low and intermediate moisture foods.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780849389764
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 384
  • Utgiven:
  • 19. september 2000
  • Mått:
  • 156x234x22 mm.
  • Vikt:
  • 726 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 3. februari 2025

Beskrivning av Food Shelf Life Stability

Examines the physical, chemical, and biochemical factors affecting food quality. This book emphasizes the effects that water activity, glass transition, and plasticization have on temperature, water content, and time-dependant phenomena affecting the shelf life of low and intermediate moisture foods.

Användarnas betyg av Food Shelf Life Stability



Hitta liknande böcker
Boken Food Shelf Life Stability finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.