Marknadens största urval
Snabb leverans

Food Studies

- An Introduction to Research Methods

Om Food Studies

A guide to doing research in the burgeoning field of food studies. It details the predominant research methods in the field, provides a series of interactive questions and templates to help guide a project, and includes suggestions for food-specific resources such as archives, libraries and reference works.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781845206802
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 256
  • Utgiven:
  • 1. december 2009
  • Mått:
  • 236x164x18 mm.
  • Vikt:
  • 480 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Food Studies

A guide to doing research in the burgeoning field of food studies. It details the predominant research methods in the field, provides a series of interactive questions and templates to help guide a project, and includes suggestions for food-specific resources such as archives, libraries and reference works.

Användarnas betyg av Food Studies



Hitta liknande böcker
Boken Food Studies finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.