Marknadens största urval
Snabb leverans

Food

- The Chemistry of its Components

Om Food

This new edition of the classic text has been extensively rewritten to bring it right up to date and enzymes has been introduced as a new topic. Its accessible style makes it invaluable to students and teachers of food science and nutrition.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781849738804
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 620
  • Utgiven:
  • 9 Oktober 2015
  • Utgåva:
  • 6
  • Mått:
  • 233x159x33 mm.
  • Vikt:
  • 1062 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 30 Maj 2024

Beskrivning av Food

This new edition of the classic text has been extensively rewritten to bring it right up to date and enzymes has been introduced as a new topic. Its accessible style makes it invaluable to students and teachers of food science and nutrition.

Användarnas betyg av Food



Hitta liknande böcker
Boken Food finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.