Marknadens största urval
Snabb leverans

Freezing Effects on Food Quality

Om Freezing Effects on Food Quality

Presents an overview of knowledge regarding the influence of freezing, frozen storage and thawing of specific food-stuffs. This book delineates how freezing processes alter the colour, appearance, palatability, nutritional value, intrinsic chemical reactions, microbiological safety and consumer acceptance of foods.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780824793500
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 534
  • Utgiven:
  • 6 Februari 1996
  • Mått:
  • 152x229x30 mm.
  • Vikt:
  • 862 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 11 Juni 2024

Beskrivning av Freezing Effects on Food Quality

Presents an overview of knowledge regarding the influence of freezing, frozen storage and thawing of specific food-stuffs. This book delineates how freezing processes alter the colour, appearance, palatability, nutritional value, intrinsic chemical reactions, microbiological safety and consumer acceptance of foods.

Användarnas betyg av Freezing Effects on Food Quality



Hitta liknande böcker
Boken Freezing Effects on Food Quality finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.