Marknadens största urval
Snabb leverans

French Country Cooking

Om French Country Cooking

A guide to provincial French cooking. Divided into sections on soups, fish, eggs, luncheon, supper and family dishes, meat, poultry, game, vegetables, salads, sauces and sweets, it gives recipes that range from a primitive peasant soup of the Basque country to the refined Lyonnaise dish of Poulet a la Creme.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781908117052
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 208
  • Utgiven:
  • 19. juni 2011
  • Mått:
  • 199x141x18 mm.
  • Vikt:
  • 440 g.
Leveranstid: Okänt - saknas för närvarande

Beskrivning av French Country Cooking

A guide to provincial French cooking. Divided into sections on soups, fish, eggs, luncheon, supper and family dishes, meat, poultry, game, vegetables, salads, sauces and sweets, it gives recipes that range from a primitive peasant soup of the Basque country to the refined Lyonnaise dish of Poulet a la Creme.

Användarnas betyg av French Country Cooking



Hitta liknande böcker
Boken French Country Cooking finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.