Marknadens största urval
Snabb leverans

Frozen Food Science and Technology

av Evans
Om Frozen Food Science and Technology

This book provides a comprehensive source of information on freezing and frozen storage of food. Initial chapters describe the freezing process and provide a fundamental understanding of the thermal and physical processes that occur during freezing.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781405154789
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 368
  • Utgiven:
  • 16. maj 2008
  • Mått:
  • 252x174x26 mm.
  • Vikt:
  • 732 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 25. november 2024

Beskrivning av Frozen Food Science and Technology

This book provides a comprehensive source of information on freezing and frozen storage of food. Initial chapters describe the freezing process and provide a fundamental understanding of the thermal and physical processes that occur during freezing.

Användarnas betyg av Frozen Food Science and Technology



Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.