Marknadens största urval
Snabb leverans

Functional Properties of Traditional Foods

Om Functional Properties of Traditional Foods

This third book in the Trilogy of Traditional Foods, part of the ISEKI Food Series, covers the beneficial properties of functional foods from across the world.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781489976604
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 384
  • Utgiven:
  • 18. april 2016
  • Utgåva:
  • 12016
  • Mått:
  • 163x248x28 mm.
  • Vikt:
  • 770 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 16. december 2024

Beskrivning av Functional Properties of Traditional Foods

This third book in the Trilogy of Traditional Foods, part of the ISEKI Food Series, covers the beneficial properties of functional foods from across the world.

Användarnas betyg av Functional Properties of Traditional Foods



Hitta liknande böcker
Boken Functional Properties of Traditional Foods finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.