Marknadens största urval
Snabb leverans
Om Fundamentals of Cheese Science

Provides coverage of the scientific aspects of cheese, emphasizing fundamental principles. This book contains 23 chapters that cover the chemistry and microbiology of milk for cheesemaking, starter cultures, coagulation of milk by enzymes or by acidification, the microbiology and biochemistry of cheese ripening, and the flavor of cheese.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780834212602
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 588
  • Utgiven:
  • 29. februari 2000
  • Utgåva:
  • 2000
  • Mått:
  • 178x254x33 mm.
  • Vikt:
  • 3030 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 17. december 2024

Beskrivning av Fundamentals of Cheese Science

Provides coverage of the scientific aspects of cheese, emphasizing fundamental principles. This book contains 23 chapters that cover the chemistry and microbiology of milk for cheesemaking, starter cultures, coagulation of milk by enzymes or by acidification, the microbiology and biochemistry of cheese ripening, and the flavor of cheese.

Användarnas betyg av Fundamentals of Cheese Science



Hitta liknande böcker
Boken Fundamentals of Cheese Science finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.