Marknadens största urval
Snabb leverans

Fundamentals of Food Process Engineering

Om Fundamentals of Food Process Engineering

New sections on accurate temperature measurements, microbiological inactivation curves, inactivation of microorganisms and enzymes, pasteurization, and entrainment are included, as are non-linear curve fitting and processes dependent on fluid film thickness.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9783030079338
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 449
  • Utgiven:
  • 3. januari 2019
  • Utgåva:
  • 42018
  • Mått:
  • 178x254x24 mm.
  • Vikt:
  • 883 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Fundamentals of Food Process Engineering

New sections on accurate temperature measurements, microbiological inactivation curves, inactivation of microorganisms and enzymes, pasteurization, and entrainment are included, as are non-linear curve fitting and processes dependent on fluid film thickness.

Användarnas betyg av Fundamentals of Food Process Engineering



Hitta liknande böcker
Boken Fundamentals of Food Process Engineering finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.