Marknadens största urval
Snabb leverans

Fundamentals of Food Process Engineering

Om Fundamentals of Food Process Engineering

New sections on accurate temperature measurements, microbiological inactivation curves, inactivation of microorganisms and enzymes, pasteurization, and entrainment are included, as are non-linear curve fitting and processes dependent on fluid film thickness.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9783319900971
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 449
  • Utgiven:
  • 20. oktober 2018
  • Utgåva:
  • 42018
  • Mått:
  • 189x262x31 mm.
  • Vikt:
  • 1040 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 22. november 2024

Beskrivning av Fundamentals of Food Process Engineering

New sections on accurate temperature measurements, microbiological inactivation curves, inactivation of microorganisms and enzymes, pasteurization, and entrainment are included, as are non-linear curve fitting and processes dependent on fluid film thickness.

Användarnas betyg av Fundamentals of Food Process Engineering



Hitta liknande böcker
Boken Fundamentals of Food Process Engineering finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.