Marknadens största urval
Snabb leverans

Gastronomy, Hospitality, and the Future of the Restaurant Industry

- Post-COVID-19 Perspectives

Om Gastronomy, Hospitality, and the Future of the Restaurant Industry

Helps readers to anticipate separate, yet interrelated functional spheres of global socioeconomic reality, understand their structure, and recognise potential vulnerabilities and opportunities in light of the current pandemic and the induced transformations.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781799891482
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 315
  • Utgiven:
  • 31. mars 2022
  • Mått:
  • 225x291x26 mm.
  • Vikt:
  • 1110 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 20. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Gastronomy, Hospitality, and the Future of the Restaurant Industry

Helps readers to anticipate separate, yet interrelated functional spheres of global socioeconomic reality, understand their structure, and recognise potential vulnerabilities and opportunities in light of the current pandemic and the induced transformations.

Användarnas betyg av Gastronomy, Hospitality, and the Future of the Restaurant Industry



Hitta liknande böcker
Boken Gastronomy, Hospitality, and the Future of the Restaurant Industry finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.