Marknadens största urval
Snabb leverans

Gastronomy of Italy

Om Gastronomy of Italy

Gastronomy of Italy - the seminal work on Italian food, first published in the 1990s - is revised, updated and illustrated with new photography. Anna Del Conte defines the country's regions, ingredients, dishes and techniques for a new generation while the simple A-Z format covers all elements of Italian gastronomy from abbacchio to zuppe inglese.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781862059580
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 496
  • Utgiven:
  • 24. oktober 2013
  • Utgåva:
  • Mått:
  • 196x283x35 mm.
  • Vikt:
  • 1902 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 3. december 2024

Beskrivning av Gastronomy of Italy

Gastronomy of Italy - the seminal work on Italian food, first published in the 1990s - is revised, updated and illustrated with new photography. Anna Del Conte defines the country's regions, ingredients, dishes and techniques for a new generation while the simple A-Z format covers all elements of Italian gastronomy from abbacchio to zuppe inglese.

Användarnas betyg av Gastronomy of Italy



Hitta liknande böcker
Boken Gastronomy of Italy finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.