Marknadens största urval
Snabb leverans

Glycosylation

Om Glycosylation

The analysis and modification of glycans of recombinant proteins is an active area of research. This book is intended for research students and senior scientists in cell culture and glycobiology, as well as for industrial biotechnologists and biochemical engineers interested in the production of therapeutic glycoproteins.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781402007330
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 235
  • Utgiven:
  • 30. juni 2002
  • Utgåva:
  • 2002
  • Mått:
  • 155x235x15 mm.
  • Vikt:
  • 1170 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 24. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Glycosylation

The analysis and modification of glycans of recombinant proteins is an active area of research. This book is intended for research students and senior scientists in cell culture and glycobiology, as well as for industrial biotechnologists and biochemical engineers interested in the production of therapeutic glycoproteins.

Användarnas betyg av Glycosylation



Hitta liknande böcker
Boken Glycosylation finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.