Marknadens största urval
Snabb leverans

Gums and Stabilisers for the Food Industry 16

Om Gums and Stabilisers for the Food Industry 16

The book describes the new advances in the science and technology of hydrocolloids which are used in food and related systems.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781849733588
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 442
  • Utgiven:
  • 9. mars 2012
  • Mått:
  • 157x238x30 mm.
  • Vikt:
  • 788 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 24. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Gums and Stabilisers for the Food Industry 16

The book describes the new advances in the science and technology of hydrocolloids which are used in food and related systems.

Användarnas betyg av Gums and Stabilisers for the Food Industry 16



Hitta liknande böcker
Boken Gums and Stabilisers for the Food Industry 16 finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.