Marknadens största urval
Snabb leverans

Handbook of Cereal Science and Technology, Revised and Expanded

Om Handbook of Cereal Science and Technology, Revised and Expanded

Addresses the spectrum of cereal grain science, employing agronomic, chemical, and technological perspectives. This book provides treatment of food enrichment techniques, nutritional standards, and product quality evaluation. It highlights newly developed special ingredients and microbiological operations in processed foods; and more.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780824782948
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 806
  • Utgiven:
  • 28. mars 2000
  • Utgåva:
  • 2
  • Mått:
  • 219x276x44 mm.
  • Vikt:
  • 2086 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 28. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Handbook of Cereal Science and Technology, Revised and Expanded

Addresses the spectrum of cereal grain science, employing agronomic, chemical, and technological perspectives. This book provides treatment of food enrichment techniques, nutritional standards, and product quality evaluation. It highlights newly developed special ingredients and microbiological operations in processed foods; and more.

Användarnas betyg av Handbook of Cereal Science and Technology, Revised and Expanded



Hitta liknande böcker
Boken Handbook of Cereal Science and Technology, Revised and Expanded finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.