Marknadens största urval
Snabb leverans
Om Handbook of Food Spoilage Yeasts

Including 30 tables, 40 figures, 20 percent more species, and more than 2000 references, this book provides an overview of spoilage yeasts, delivering comprehensive coverage of the biodiversity and ecology of yeasts in a variety food types and commodities.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781420044935
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 348
  • Utgiven:
  • 16. november 2007
  • Utgåva:
  • 2
  • Mått:
  • 178x263x26 mm.
  • Vikt:
  • 758 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 24. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Handbook of Food Spoilage Yeasts

Including 30 tables, 40 figures, 20 percent more species, and more than 2000 references, this book provides an overview of spoilage yeasts, delivering comprehensive coverage of the biodiversity and ecology of yeasts in a variety food types and commodities.

Användarnas betyg av Handbook of Food Spoilage Yeasts



Hitta liknande böcker
Boken Handbook of Food Spoilage Yeasts finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.