Marknadens största urval
Snabb leverans

Handbook of Food Toxicology

Om Handbook of Food Toxicology

From health and economic consequences to exposure assessment and detoxification, this title covers the formation, characteristics, and control of various toxins that occur in the production, storage, and preparation of food. It discusses toxin sources, mechanisms, routes of exposure and absorption, and their chemical and biochemical components.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780824707606
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 920
  • Utgiven:
  • 29. augusti 2002
  • Mått:
  • 277x193x51 mm.
  • Vikt:
  • 1794 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 28. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Handbook of Food Toxicology

From health and economic consequences to exposure assessment and detoxification, this title covers the formation, characteristics, and control of various toxins that occur in the production, storage, and preparation of food. It discusses toxin sources, mechanisms, routes of exposure and absorption, and their chemical and biochemical components.

Användarnas betyg av Handbook of Food Toxicology



Hitta liknande böcker
Boken Handbook of Food Toxicology finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.