Marknadens största urval
Snabb leverans

Handbook of Fruit Science and Technology

- Production, Composition, Storage, and Processing

Om Handbook of Fruit Science and Technology

Covers preharvest and postharvest handling and production of fruits grown in tropical, subtropical, and temperate regions in the world. This work brings together 45 top experts who discuss over 60 major and minor crops, detailing methods and technology for handling, disease control, storage, packaging, and refrigeration.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780824796433
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 628
  • Utgiven:
  • 18. augusti 1995
  • Mått:
  • 178x254x33 mm.
  • Vikt:
  • 1315 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 28. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Handbook of Fruit Science and Technology

Covers preharvest and postharvest handling and production of fruits grown in tropical, subtropical, and temperate regions in the world. This work brings together 45 top experts who discuss over 60 major and minor crops, detailing methods and technology for handling, disease control, storage, packaging, and refrigeration.

Användarnas betyg av Handbook of Fruit Science and Technology



Hitta liknande böcker
Boken Handbook of Fruit Science and Technology finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.