Marknadens största urval
Snabb leverans

Handbook of Indigenous Fermented Foods, Revised and Expanded

Om Handbook of Indigenous Fermented Foods, Revised and Expanded

Covers information on indigenous fermented foods of the world, classifying fermentation according to type. This book provides data on the antiquity and role of fermented foods in human life, fermentations involving an alkaline reaction, tempe and meat substitutes, amazake and kombucha, and more.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780824793524
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 796
  • Utgiven:
  • 14. november 1995
  • Utgåva:
  • 2
  • Mått:
  • 174x246x41 mm.
  • Vikt:
  • 1497 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 6. december 2024

Beskrivning av Handbook of Indigenous Fermented Foods, Revised and Expanded

Covers information on indigenous fermented foods of the world, classifying fermentation according to type. This book provides data on the antiquity and role of fermented foods in human life, fermentations involving an alkaline reaction, tempe and meat substitutes, amazake and kombucha, and more.

Användarnas betyg av Handbook of Indigenous Fermented Foods, Revised and Expanded



Hitta liknande böcker
Boken Handbook of Indigenous Fermented Foods, Revised and Expanded finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.