Marknadens största urval
Snabb leverans

Handbook of Microwave Technology for Food Application

Om Handbook of Microwave Technology for Food Application

"Integrates principles of electromagnetics, dielectrics, heat and moisture transfer, packaging, solid mechanics, fluid flow, food chemistry, and microbiology to provide a comprehensive overview of microwave processing in a single accessible source."

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780824704902
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 536
  • Utgiven:
  • 27. april 2001
  • Mått:
  • 161x237x32 mm.
  • Vikt:
  • 938 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 6. december 2024

Beskrivning av Handbook of Microwave Technology for Food Application

"Integrates principles of electromagnetics, dielectrics, heat and moisture transfer, packaging, solid mechanics, fluid flow, food chemistry, and microbiology to provide a comprehensive overview of microwave processing in a single accessible source."

Användarnas betyg av Handbook of Microwave Technology for Food Application



Hitta liknande böcker
Boken Handbook of Microwave Technology for Food Application finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.